Andalucia: vluchten, klimaat & autohuur

Vluchten

Wij kunnen vluchten voor u boeken bij alle luchtvaartmaatschappijen. De vluchten kunnen bij sommige luchtvaartmaatschappijen geboekt worden voor ons contracttarief. De voorwaarden zijn dan gunstig: wijzigingen blijven tot een bepaalde tijd voor vertrek mogelijk. Wij kunnen ook vluchten voor u boeken tegen strenge voorwaarden. Meestal zijn deze tarieven dan lager. Wij kunnen ook bij de zogenaamde “low-cost” luchtvaartmaatschappijen vluchten voor u boeken. Deze vluchten moeten onmiddellijk met een creditcard betaald worden. Al deze tickets kunnen niet of alleen tegen betaling gewijzigd worden. Deze tickets boeken wij alleen na ontvangst van een door de klant  ingevuld ticketvoorwaardenformulier. U vindt dit formulier en ons boekingsformulier onder het knopje “downloads”.

Naar Malaga kunt u elke dag van de week vliegen met  Transavia. Ook vanaf Rotterdam/Den Haag en Eindhoven wordt dagelijks naar Malaga gevlogen.

Iberia vliegt naar de steden in Andalusië zoals Malaga, Granada, Sevilla, Jerez de la Frontera, met tussenstop in Madrid of Barcelona.

Ryan Air vliegt vanaf Schiphol alle dagen behalve donderdag en dinsdag naar Malaga. Vanaf Eindhoven vanaf 21 april dagelijks.

Indien u een prijsberekening maakt via ons maatwerk offerteformulier dan is deze prijs gebaseerd op een gemiddelde ticketprijs. Bij de "low-cost" maatschappijen zoals Transavia variëren de ticketprijzen sterk. Bij vroeg boeken heeft u de laagste prijs en deze wordt hoger naarmate er meer belangstelling is voor een bepaalde vlucht. Wij kunnen de door u berekende prijs daarom NIET garanderen. 

Voordat de boeking definitief is informeren wij u altijd over de actuele prijs!! Bij Transavia kunnen we een optie van 4 dagen nemen op de tickets zodat de prijs niet wijzigt gedurende het boekingsproces. Dit is niet mogelijk als u binnen 18 dagen voor vertrek boekt. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Klimaat
Maand jan.   feb.   mrt.  apr.  mei  juni   juli    aug. sept okt.  nov. dec.
Gemiddelde dagtemperatuur 14 14 16 18 21 24 27 27 25 21 17 15
Gemiddelde temperatuur zeewater 13 14 15 16 18 20 22 24 23 20 18 16
Gemiddelde aantal regendagen 4 4 4 3 2 1 0 0 2 3 4 5
Gemiddelde aantal zonne-uren 6 6 6 8 10 11 12 11 9 7 6 6
Autohuur:
Wij werken met Auto Europe. Wij berekenen de autohuur graag voor u. 

Indien u wenst  kunt u ook zelf de prijs bekijken of uw auto boeken via de link hieronder:

 

U dient te beschikken over een credit card om een auto te kunnen huren!

_________________________________________________________________________________________________________________