ItaliŽ: vluchten, klimaat & autohuur

Vluchten

Wij kunnen vluchten voor u boeken bij alle luchtvaartmaatschappijen. De vluchten kunnen bij sommige luchtvaartmaatschappijen geboekt worden voor ons contracttarief. De voorwaarden zijn dan gunstig: wijzigingen blijven tot een bepaalde tijd voor vertrek mogelijk. Wij kunnen ook vluchten voor u boeken tegen strenge voorwaarden. Meestal zijn deze tarieven dan lager. Wij kunnen ook bij de zogenaamde “low-cost” luchtvaartmaatschappijen vluchten voor u boeken. Deze vluchten moeten onmiddellijk met een creditcard betaald worden. Al deze tickets kunnen niet of alleen tegen betaling gewijzigd worden. Deze tickets boeken wij alleen na ontvangst van een door de klant  ingevuld ticketvoorwaardenformulier. U vindt dit formulier en ons boekingsformulier onder het knopje “downloads”.

De luchthavens waarop gevlogen kan worden zijn Pisa en Napels vanaf  Amsterdam en Rome Fiumicino vanaf Rotterdam met Transavia. Nieuw is een directe dagelijkse vlucht van Eindhoven naar Bologna.

Met KLM kunt u u dagelijks naar Turijn vliegen. 

Indien u een prijsberekening maakt via ons maatwerk offerteformulier dan is deze prijs gebaseerd op een gemiddelde ticketprijs. Bij de "low-cost" maatschappijen zoals Transavia variŽren de ticketprijzen sterk. Bij vroeg boeken heeft u de laagste prijs en deze wordt hoger naarmate er meer belangstelling is voor een bepaalde vlucht. Wij kunnen de door u berekende prijs daarom slechts kort garanderen. Bij Transavia kunnen wij, mits langer dan 18 dagen voor vertrek aangevraagd, een optie op de tickets nemen voor 4 dagen.

Voordat de boeking definitief is informeren wij u altijd over de actuele prijs!! Bij Transavia kunnen we een optie van 4 dagen nemen op de tickets zodat de prijs niet wijzigt gedurende het  boekingsproces. Dit is niet mogelijk als u binnen 18 dagen voor vertrek boekt. 

Klimaat

Maand

Jan

Feb

Maart

April

Mei

Juni

Juli

Aug

Sept

Okt

Nov

Dec

Lucht dag

8

10

14

19

23

28

31

26

26

19

13

9

Lucht nacht

2

3

6

9

13

16

19

19

16

12

7

3

Zonne-uren

4

4

5

6

7

9

10

9

7

6

4

4

Regendagen

9

7

8

8

9

6

3

4

6

9

11

9

Autohuur

Wij werken met Auto Europe. Wij maken graag een offerte voor u

U kunt ook zelf de prijs berekenen of uw auto boeken via de link hieronder:

Om een auto te kunnen huren is het noodzakelijk te beschikken over een credit card.