Sicilia: vluchten, klimaat & autohuur

Vluchten

Wij kunnen vluchten voor u boeken bij alle luchtvaartmaatschappijen. De vluchten kunnen bij sommige luchtvaartmaatschappijen geboekt worden voor ons contracttarief. De voorwaarden zijn dan gunstig: wijzigingen blijven tot een bepaalde tijd voor vertrek mogelijk. Wij kunnen ook vluchten voor u boeken tegen strenge voorwaarden. Meestal zijn deze tarieven dan lager. Wij kunnen ook bij de zogenaamde “low-cost” luchtvaartmaatschappijen vluchten voor u boeken. Deze vluchten moeten onmiddellijk met een creditcard betaald worden. Al deze tickets kunnen niet of alleen tegen betaling gewijzigd worden. Deze tickets boeken wij alleen na ontvangst van een door de klant  ingevuld ticketvoorwaardenformulier. U vindt dit formulier en ons boekingsformulier onder het knopje “downloads”.

 

Creatief Reizen werkt samen met Alitalia. Met Alitalia kunt u elke dag op meerdere tijden naar SiciliŽ vliegen met een tussenstop in Rome of Milaan. 

Transavia vliegt vanaf eind april van Amsterdam dagelijks naar Catania.. Naar Palermo wordt vanaf 23 april tot 3 oktober gevlogen op maandag, woensdag en zaterdag.

Met Ryan Air kunt u vanaf maart van Eindhoven meerdere keren per week direct vliegen naar Trapani en ook naar Catania.

 

Indien u een prijsberekening maakt via ons maatwerk offerteformulier dan is deze prijs gebaseerd op een gemiddelde ticketprijs. Bij de "low-cost" maatschappijen zoals Transavia variŽren de ticketprijzen sterk. Bij vroeg boeken heeft u de laagste prijs en deze wordt hoger naarmate er meer belangstelling is voor een bepaalde vlucht. Wij kunnen de door u berekende prijs daarom NIET garanderen.

 

Voordat de boeking definitief is informeren wij u altijd over de actuele prijs!! Bij Transavia kunnen we een optie van 4 dagen nemen op de tickets zodat de prijs niet wijzigt gedurende het boekingsproces. Dit is niet mogelijk als u binnen 18 dagen voor vertrek boekt. 

 

Klimaat SiciliŽ

Maand

jan

feb

mrt

april

mei

juni

juli

aug

sept

okt

nov

dec

lucht

14

15

17

19

22

24

26

27

23

20

17

13

water

15

14

14

15

17

21

23

25

24

22

19

16

zonne-uren

4

5

6

7

8

10

11

10

8

7

6

4

regendagen

9

5

5

3

3

1

1

1

3

7

7

8

Autohuur

Wij werken met Auto Europe. We maken graag een offerte op maat voor u. 

U kunt ook zelf de prijs van uw auto berekenen of boeken via de link hieronder:

 

U dient te beschikken over een credit card om een auto te kunnen huren.