Mallorca vluchten, klimaat & autohuur 

Vluchten

Wij kunnen vluchten voor u boeken bij alle luchtvaartmaatschappijen. De vluchten kunnen bij sommige luchtvaartmaatschappijen geboekt worden voor ons contracttarief. De voorwaarden zijn dan gunstig: wijzigingen blijven tot een bepaalde tijd voor vertrek mogelijk. Wij kunnen ook vluchten voor u boeken tegen strenge voorwaarden. Meestal zijn deze tarieven dan lager. Wij kunnen ook bij de zogenaamde “low-cost” luchtvaartmaatschappijen vluchten voor u boeken. Deze vluchten moeten onmiddellijk met een creditcard betaald worden. Al deze tickets kunnen niet of alleen tegen betaling gewijzigd worden. Deze tickets boeken wij alleen na ontvangst van een door de klant  ingevuld ticketvoorwaardenformulier. U vindt dit formulier en ons boekingsformulier onder het knopje “downloads”.

U kunt elke dag naar Mallorca vliegen met een lijndienst van Iberia via Barcelona of Madrid.

Transavia verzorgt directe vluchten van Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven naar Palma de Mallorca. Vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven elke dag. Vanaf Groningen wordt vanaf 23 april op woensdag en zondag naar Mallorca gevlogen.

Ryan Air vliegt vanaf Eindhoven naar Palma de Mallorca op alle dagen behalve dinsdag, donderdag en zaterdag. 

Indien u een prijsberekening maakt via ons maatwerk offerteformulier dan is deze prijs gebaseerd op een gemiddelde ticketprijs. Bij de "low-cost" maatschappijen zoals Transavia variŽren de ticketprijzen sterk. Bij vroeg boeken heeft u de laagste prijs en deze wordt hoger naarmate er meer belangstelling is voor een bepaalde vlucht. Wij kunnen de door u berekende prijs daarom NIET garanderen. 

Voordat de boeking definitief is informeren wij u altijd over de actuele prijs!! 

Bij Transavia kunnen we een optie van 4 dagen nemen op de tickets zodat de prijs niet wijzigt gedurende het boekingsproces. Dit is niet mogelijk als u binnen 18 dagen voor vertrek boekt. 

 

______________________________________________________________________________________________________________

Klimaat 
 

Maand jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec
max.dag 14 15 17 19 22 26 29 29 27 23 18 15
min nacht 6 6 8 10 13 16 20 20 18 14 10 8
zonne-uren 5 6 7 8 10 11 11 11 9 7 6 5
zeewater 14 13 14 15 17 21 24 25 24 21 18 15
regendagen 8 6 8 6 5 3 1 3 5 9 8 9

___________________________________________________________________________________________________

Autohuur

Wij werken met Auto Europe en maken graag een offerte op maat voor u. 

U kunt ook zelf de prijs berekenen of uw auto boeken via de link hieronder:

 

U heeft een credit card nodig om een auto te kunnen huren!