De formule van Creatief Reizen

Onze manier van reizen is anders dan u tot nog toe gewend was. Wij kunnen, doordat wij een vrij klein aantal locaties en gasten hebben, volop aandacht geven aan de gast en aan de bestemming en of die twee bij elkaar aansluiten. Waar de dikke reisgidsen grote onpersoonlijke hotels bieden, hebben wij kleine persoonlijk geleide hotels of appartementen. Vaak zijn er niet meer dan 12 kamers.

Wij willen dat u zich in uw vakantie te gast kunt voelen. Dat gevoel is niet in geld uit te drukken.

Wij willen u tegemoet komen door zo veel mogelijk met uw wensen rekening te houden, zonder dat u duurder uit bent.

Om dat te kunnen doen willen wij van u zo duidelijk mogelijk uw wensen horen: wilt u rust of juist drukte? Wilt u luieren in de zon of wandelen? Onze arrangementen zijn exclusief voor u gemaakt. Dat betekent dat u niet tussen een grote groep Nederlanders zult verkeren. Het betekent ook dat wij geen hostess ter plaatse hebben. Onze agent ter plaatse zal u met raad en daad terzijde staan indien noodzakelijk. De voertaal is Engels.

Het betekent ook dat wij geen vaste tarieven kunnen hanteren. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden: u krijgt maatwerk, geen confectie. Met het offerteformulier dat u kunt openen met een button onder aan de  pagina van elke afzonderlijke bestemming kunt u een berekening maken van wat uw reis ongeveer gaat kosten met een traditionele luchtvaartmaatschappij.

Als u wilt bekijken we ook voor u wat de reis kost inclusief een vlucht met een "low cost" luchtvaartmaatschappij.

We zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet.

home