Een kleine geschiedenis van Creatief Reizen

De aquarellen op de homepage geven een persoonlijk beeld van de bestemmingen die wij voor u geselecteerd hebben. Deze aquarellen vertellen ook iets over de achtergrond van Creatief Reizen.

Vele jaren hebben we creatieve groepsreizen georganiseerd waarin geschilderd werd op de mooiste plekjes van Europa. Sinds 1997 organiseren we maatwerk fly&drives naar vele van de bestemmingen die ook al uitgezocht waren voor de creatieve groepsreizen. Voortdurend zoeken we naar nieuwe plekjes die het in zich hebben om een Creatief Reizen product te worden.

Inmiddels hebben vele gasten  gedeeld in het moois dat we ontdekt hebben en hun verhalen zijn zeer positief. Inmiddels zijn ruim 40% van onze klanten vaste klanten, iets waar we trots op zijn. We bezoeken alle accommodaties voordat zij een plaatsje in ons assortiment krijgen. U weet dus zeker dat het goed is. Twijfelt u nog, bel dan even om uw specifieke wensen kenbaar te maken. Niet iedereen is immers gelijk.

Bel ons even als u terug bent en vertel ons hoe het geweest is. We kunnen nog dingen verbeteren, misschien ontdekte u iets waar andere reizigers wat aan hebben. Of alleen maar om uw enthousiaste verhalen te mogen delen. Wij wensen u veel plezier bij het samenstellen van uw reis en wensen u vast een geslaagde vakantie toe!

Joke Croes

Directeur/eigenaar Creatief Reizen

home

Op onze site staan vele foto's, de meeste daarvan is eigen werk. Er staan ook enkele foto's op die van internetsites gehaald zijn. Mocht u de auteursrechten hebben op deze foto, laat het ons dan omgaand weten, wij verwijderen de foto dan onmiddellijk van onze website of wij vermelden uw naam als u dat wenst.

Creatief Reizen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden als Art Studio J' Creatieve Reizen

no. 27120881.

Webadressen: www.creatiefreizen.nl, www.zuideuropa-alacarte.nl., www.zuideuropamaatwerkreizen.nl,

  www.zuideuropa-tailormade.nl.