Dolce far niente...heerlijk nietsdoen! 

 

Sestri Levante

 

Castellina in Chianti

 
Orvieto

 
San Vincenzo

Cultuur is mooi, maar kusten en landschappen hebben ook hun bekoring. Deze reis laat u de mooiste landschappen zien die midden ItaliŽ te bieden heeft. U begint de reis in Pisa, Transavia en Ryan Air verzorgen directe vluchten vanuit Nederland.  U reist dan naar Sestri Levante aan de Riviera di Levante. Uw hotel is het Grande Albergo, een historische villa die nu alles biedt wat een hotel in een badplaats bieden moet. Van hieruit kunt u het schilderachtige Portofino bezoeken en de Cinque Terre. Van de prachtige kust met haar Romantische plaatsjes vertrekt u naar het glooiende binnenland met die typisch Toscaanse heuvels. Midden in de Chiantistreek ligt Castellina in Chianti waar u in Residenzia del Sogno een zeer gastvrij verblijf treft. U kunt hier kiezen uit een appartement, een suite of een tweepersoonskamer. Vanuit deze accommodatie kunt u de kunststeden zoals Florence en Siena eenvoudig bezoeken. De volgende stop is het prachtige Orvieto in Umbrie, dat als een schip boven op een rots in het landschap ligt. In Locanda Rosati heet men u hartelijk welkom en serveert men u heerlijke traditionele maaltijden. 

U reist vervolgens naar San Vincenzo waar u verblijft in het mooie voormalige jachtslot: Poggio ai Santi. Deze accommodatie is van grote klasse en een waardig afscheid van uw reis door het prachtige Italie. U bent niet ver van de luchthaven van Pisa van waar u comfortabel direct terugvliegt naar Nederland. 

 

3 nachten in elk van de vier accommodaties, totaal 12 nachten, in een tweepersoonsaccommodatie op basis van logies/ontbijt kost incl. vlucht )*, excl. huurauto vanaf Ä 848,- p.p.)*

)* Prijzen van vliegtickets, hotels en huurauto zijn variabel. We zoeken altijd de beste prijs voor u uit. De reis kan dus voordeliger worden, in drukke periodes kan de reis ook duurder zijn.

 

 

Onze andere rondreizen in ItaliŽ zijn:

 

 


)* Vluchtprijs gebaseerd op gemiddelde prijs. De uiteindelijke prijs wordt u in de offerte meegedeeld