De grote cultuurreis: net buiten de steden

 

VenetiŽ

 

Fiesole

Bolsena


Rome

We stellen u een grote cultuurreis voor waarin u toch de nodige rust zult vinden omdat u overal buiten de steden overnacht. U vliegt naar de luchthaven bij VenetiŽ: Treviso en vandaar reist u per huurauto naar een van de schitterende villaís buiten VenetiŽ:Villa Alberti met gastvrije eigenaars en met rondom een prachtige tuin. Van hieruit kunt u de romantische stad bereiken zonder parkeerproblemen. U vervolgt uw reis naar het mooie Florence waar we op een heuvel ten noorden in het kleine plaatsje Fiesole Villa Bonelli voor u uitzochten. Vanuit Fiesole kunt u met de bus naar Florence, wel zo makkelijk met parkeren. Vanuit Florence reist u via de snelweg naar  Orvieto an dan gaat u de snelweg af richting Bolsena. Bolsena ligt aan het gelijknamige meer dat van vulkanische oorsprong is. Het gezellige Hotel Royal ligt direct aan het meer. Vergeet niet het prachtige oude stadje Bolsena, dat een paar honderd meter meer in het binnenland ligt, te bezoeken. Er is een romantische oude stad en een kathedraal met een geschiedenis. Door het mooie Lazio reist u verder naar Rome. U verblijft op 30 km van de stad in Ciampino in Residenza d'Epoca Pietra di Ponente. Deze leuke accommodatie ligt heel dichtbij de luchthaven van Ciampino en organiseert transfersnaar en van de luchthaven en bezichtigingen aan Rome op verzoek. Ook op verzoek kunt u 's avonds op het terras dineren met zicht op de eeuwige stad: Roma!

3 nachten in elk van de vier accommodaties, totaal 12 nachten, in een tweepersoonsaccommodatie op basis van logies/ontbijt kost incl. vlucht )*, excl. huurauto vanaf Ä 788,- p.p.)*

)* Prijzen van vliegtickets, hotels en huurauto zijn variabel. We zoeken altijd de beste prijs voor u uit. De reis kan dus voordeliger worden, in drukke periodes kan de reis ook duurder zijn.

 

 

Onze andere rondreizen in ItaliŽ zijn:

 

 


)* Vluchtprijs gebaseerd op gemiddelde prijs. De uiteindelijke prijs wordt u in de offerte meegedeeld