Op zoek naar de Etrusken

 

Volterra

 

Perugia

 
Orvieto

 
Tarquinia

Deze reis begint in Toscane waar Toscane het meest Toscaans is zoals bekend van de vele foto's van rollende heuvels en kleine stadjes: De omgeving van Volterra voldoet helemaal aan het ideaal. Volterra is een oude stad gesticht door de Etrusken die ligt op een heuvel met uitzicht op het landschap rondom. Hotel San Lino ligt in het oude stadscentrum en is een voormailg klooster. Volterra is beroemd om de albasten kunstvoorwerpen. Na het prachtige Toscaanse land reist u verder naar Umbrie. Daar verblijft u in de gezellige studentenstad Perugia. Perugia ligt als zovele Etruskische steden op een heuvel. Hotel La Rosetta ligt in het oude centrum. De reis gaat verder door het Umbrische platteland naar de ook op een heuvel gelegen Orvieto. U verblijft hier niet in de stad, maar in de landelijk gelegen Agriturismo Locanda Rosati. Hier kunt u genieten van landelijke rust en heerlijke maaltijden. Ook in Orvieto vindt u de Etrusken terug in de vorm van een oude tempel en een 62 meter diepe waterput. Het hoogtepunt van deze reis is een bezoek aan de Necropolis van Tarquinia met prachtige  wandschilderingen. De kleurenrijkdom van deze eeuwenoude schilderingen blijven verbazen. U verblijft hier in Poggio Nebbia, een mooie agriturismo waar u naar jeuze kunt verblijven in een kamer of een appartement. U vliegt terug vanaf Rome.

3 nachten in elk van de vier accommodaties, totaal 12 nachten, in een tweepersoonsaccommodatie op basis van logies/ontbijt kost incl. vlucht )*, excl. huurauto vanaf Ä 922,- p.p.)*

)* Prijzen van vliegtickets, hotels en huurauto zijn variabel. We zoeken altijd de beste prijs voor u uit. De reis kan dus voordeliger worden, in drukke periodes kan de reis ook duurder zijn.

 

 

Onze andere rondreizen in ItaliŽ zijn:


)* Vluchtprijs gebaseerd op gemiddelde prijs. De uiteindelijke prijs wordt u in de offerte meegedeeld