Toscane & UmbriŽ

 

Lucca

 

Florence

 
Spoleto


Siena

In Lucca begint uw reis langs de meest bekende steden van ItaliŽ. Lucca ligt binnen een stadswal die u helemaal kunt belopen. Uw eerste hotel ligt binnen deze wal in het hart van Lucca: Albergo Diana. Van hieruit gaat u naar het veel bekendere Florence waar u de David van Michelangelo, het Uffizi museum en de Boboli tuinen niet mag missen. U verblijft in het centraal gelegen Hotel Monna Lisa. Het is een schitterend ingericht voormalig paleisje met veel mooie schilderijen en beelden: typisch Florentijns! Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Door het mooie wijngebied van de Chianti, langs Arezzo en Cortona rijdt u naar Spoleto in UmbriŽ. Hotel San Luca ligt vlakbij het centrum en is een zeer comfortabel hotel met mooie kamers. We raden u aan via Orvieto, waar de prachtige kathedraal staat naar Siena te rijden. Siena is een stad in bruintinten waar jaarlijks de palio gehouden wordt: een wedstrijd tussen de verschillende wijken van de stad waar paarden rond het centrale plein rennen. Net buiten de stad logeert u in Hotel Santa Caterina. Het hotel heeft een mooie tuin waar bij mooi weer het ontbijt geserveerd wordt.

 

3 nachten in elk van de vier accommodaties, totaal 12 nachten, in een tweepersoonsaccommodatie op basis van logies/ontbijt kost incl. vlucht)*, excl. huurauto vanaf Ä 925,- p.p.)*

)* Prijzen van vliegtickets, hotels en huurauto zijn variabel. We zoeken altijd de beste prijs voor u uit. De reis kan dus voordeliger worden, in drukke periodes kan de reis ook duurder zijn.

 

 

Onze andere rondreizen in ItaliŽ zijn:

 

 


)* Vluchtprijs gebaseerd op gemiddelde prijs. De uiteindelijke prijs wordt u in de offerte meegedeeld