Andalucia Budget 

 

Ronda

 

Cordoba

 
Granada

 
Malaga

 

Om te genieten van al het moois dat Andalucža te bieden heeft hoef je niet perse in luxe hotels te overnachten: soms zijn kleine hotels met een warme sfeer ook goed. Het eerste charmante hotel ligt in Ronda, Hotel Polo, vlakbij het centrale plein en de grootste stierenvechtersarena van Andalucia. Het hotel vernieuwt zich geleidelijk. De volgende stop is Cordoba waar in een zijstraat bij de mezquita Hotel Los Omeyas ligt. Een vriendelijke atmosfeer en eenvoudige kamers. Hostal Suecia in Granada ligt aan de voet van het Alhambra, en bij mooi weer kun je buiten ontbijten op het dakterras met zicht op het Alhambra. Het laatste (of het eerste als dat beter uitkomt met uw vluchttijden)  hotel van deze rondreis ligt in Malaga. Casa de las Mercedes is een recent gerenoveerd barok huis op loopafstand van het centrum en het museum van Picasso. Alle zeven kamers van dit hotel zijn anders ingericht. Malaga werkt hard aan haar imago en in het autovrije centrum vindt u nu vele gezellige restaurants en Tapasbars. 

 

3 nachten in elk van de vier accommodaties, totaal 12 nachten, in tweepersoonskamers op basis van logies/ontbijt kost inclusief vlucht, exclusief huurauto vanaf Ä 699,- p.p.)*

)* Prijzen van vliegtickets, hotels en huurauto zijn variabel. We zoeken altijd de beste prijs voor u uit. De reis kan dus voordeliger worden, in drukke periodes kan de reis ook duurder zijn.

 

Onze andere rondreizen in Andalucia zijn:

De Steden van Andalucia
Appartementen in Andalucia

De grote cultuurreis
Net buiten de steden van Andalucia

De mooiste paradors van Andalucia