De steden van Andalucia


Malaga

Cordoba


Granada


Sevilla


Dit is onze meest populaire rondreis die alle mooie steden aandoet en waarbij u verblijft in accommodaties van hoge klasse. De reis begint in Malaga in de mooie Parador Malaga Gibralfaro. Dit voormalig kasteel biedt een fantastisch uitzicht over de stad. Er is een zwembad aanwezig en het eten is goed. De reis naar Granada neemt anderhalf uur in beslag. Daar kozen we voor u de prachtig gerenoveerde 19de eeuwse Villa Oniria, pure luxe in het hart van Granada. Voor een bezoek aan het Alhambra is het verstandig van tevoren kaartjes te bestellen! De tuinen zijn maar voor een beperkt aantal mensen tegelijkertijd geopend. De volgende mooie stad is Cordoba. Kleiner dan Granada, maar daardoor heel knus. De prachtige Mesquita zal indruk op u maken door de prachtige zuilen. Ons Hotel Conquistador  ligt tegenover de mesquita. De reis eindigt in Sevilla, een statige stad met vele gezichten: de mooie Joodse wijk, de Juderia, de volkswijk Macarena en het mooie centrum met het grote plein. Hotel San Gil is een professioneel geleid hotel met prettige kamers en een zwembad op het dak voor verkoeling na een dag slenteren door de stad.

 

3 nachten in elk van de vier accommodaties, totaal 12 nachten, in tweepersoonskamers op basis van logies/ontbijt kost inclusief vlucht, exclusief  huurauto vanaf 927,- )* p.p.

)* Prijzen van vliegtickets, hotels en huurauto zijn variabel. We zoeken altijd de beste prijs voor u uit. De reis kan dus voordeliger worden, in drukke periodes kan de reis ook duurder zijn.

Onze andere rondreizen in Andalucia zijn:

Net buiten de steden van Andalucia
Appartementen in Andalucia

De grote cultuurreis
Andalucia budget

De mooiste paradors van Andalucia