De mooiste paradors van Andalucia

 

Nerja

 

Ubeda


Carmona


Ronda

De allermooiste manier om een rondreis Andalucěa te doen is langs paradors. Paradors zijn vaak ondergebracht in monumenten met een lange geschiedenis. De historische gebouwen zijn prachtig gerestaureerd. De maaltijden die men serveert zijn altijd typisch voor de streek. De Parador de Nerja is geen historisch gebouw maar heeft een unieke ligging: aan de kust bij Nerja met eigen lift naar het strand. Een heerlijke plek om uit te rusten voordat de reis langs de geschiedenis een aanvang neemt. De Parador de Ubeda  is zo’n stuk geschiedenis. De Spaanse Renaissance is hier in de parador en de kerken eromheen te bewonderen. Een hoogtepunt is de Parador de Carmona, met schitterend uitzicht over de rivier en het Spaanse land. Sevilla ligt op 35 autominuten. Boek deze parador tijdig want hij is zeer populair. Ook een mooie parador is de Parador de Ronda. Niet historisch, maar wel in stijl gebouwd achter een historische gevel op de mooiste plek van Ronda: aan de kloof. De kamers zijn in klassiek/moderne stijl ingericht in warme tinten. U kunt deze reis natuurlijk ook in omgekeerde volgorde doen en de parador van Nerja aan het strand voor het laatst bewaren.

 

3 nachten in elk van de vier accommodaties, totaal 12 nachten, in tweepersoonskamers op basis van logies/ontbijt kost inclusief vlucht, exclusief luchthavenbelasting en huurauto vanaf € 1265,- p.p.)*

)* Prijzen van vliegtickets, hotels en huurauto zijn variabel. We zoeken altijd de beste prijs voor u uit. De reis kan dus voordeliger worden, in drukke periodes kan de reis ook duurder zijn.

 

 

Onze andere rondreizen in Andalucia zijn:

De Steden van Andalucia
Appartementen in Andalucia

De grote cultuurreis
Net buiten de steden van Andalucia
Andalucia Budget