Net buiten de steden van Andalucia


Malaga

Huetor Vega

Cordoba

 


Alcala de Guadaira 

Dezelfde reis als op de vorige bladzijden, met dezelfde hoogtepunten van Andalucia kunt u ook doen met hotels die net buiten de steden liggen. U heeft dan niet de drukte van de stad 24 uur, maar u kunt zich ontspannen in de rustig gelegen hotels op 5 tot 15 minuten buiten de steden. Het eerste hotel van uw rondreis is Cortijo La Reina. Een landelijk gelegen hotel op 17 km van Malaga. De stilte is hier hoorbaar. De weg er naartoe is voor een deel onverhard, houdt u daar rekening mee.  Vervolgens rijdt u naar Granada waar net buiten de stad, in Huetor Vega, Hotel Villa Sur ligt. De bus naar de stad stopt voor de deur. Een prettig hotel met mooie kamers en professionele eigenaren. Net buiten Cordoba, in een landelijke omgeving ligt de Parador van Cordoba, niet echt een heel klein hotel, maar met fantastisch ingerichte kamers. Aan het zwembad kunt u bijkomen van de vermoeienissen van de stad. Net buiten Sevilla, in Alcala de Guadaira ligt Hotel La Oromana, gebouwd in 1929 in de stijl van een typische haciŽnda en gerenoveerd in 2000. Een fijn hotel met een zwembad omringd door pijnbomen. U kunt met de bus naar Sevilla.

3 nachten in elk van de vier accommodaties, totaal 12 nachten, in tweepersoonskamers op basis van logies/ontbijt kost inclusief vlucht, exclusief huurauto vanaf Ä 820,- p.p.)*

)* Prijzen van vliegtickets, hotels en huurauto zijn variabel. We zoeken altijd de beste prijs voor u uit. De reis kan dus voordeliger worden, in drukke periodes kan de reis ook duurder zijn.

 

Onze andere rondreizen in Andalucia zijn:

De Steden van Andalucia
Appartementen in Andalucia

De grote cultuurreis
Andalucia budget

De mooiste paradors van Andalucia