De grote cultuurreis


Granada

Ubeda

 
Cordoba


Sevilla


Deze reis voert u langs de mooiste steden en ook langs het prachtige, maar veel minder bekende Ubeda. De reis begint in Malaga waar u naartoe vliegt. Granada is in anderhalf uur bereikbaar met de auto. U verblijft hier in het recent geopende Hotel Hesperia Granada, dat ligt aan een plein in een voetgangerszone. Na een rit van ongeveer twee uur bereikt u de stad Ubeda, bekend om de Spaanse Renaissance gebouwen. Hotel Maria de Molina is een erg gezellig hotel en ligt centraal om het culturele erfgoed te ontdekken. Van hieruit reist u naar Cordoba, waar we het aan de Mesquita gelegen Hotel Maimonides voor u uitzochten. Het hotel is recent gerenoveerd en heeft mooie kamers. De reis eindigt in de veelzijdige stad Sevilla, waar we deze keer het leuke hotel Las Casas del Rey de Baeza voor u kozen. Dit hotel is heel sfeervol, heeft een landelijke sfeer en een zwembad op het dak. Het hotel ligt in de voormalige Joodse wijk, de Juderia. De prachtige Giraldatoren ligt vlakbij.

3 nachten in elk van de vier accommodaties, totaal 12 nachten, in tweepersoonskamers op basis van logies/ontbijt kost inclusief vlucht, exclusief  huurauto vanaf 785,- p.p.)*

)* Prijzen van vliegtickets, hotels en huurauto zijn variabel. We zoeken altijd de beste prijs voor u uit. De reis kan dus voordeliger worden, in drukke periodes kan de reis ook duurder zijn.

Onze andere rondreizen in Andalucia zijn:

Net buiten de steden van Andalucia
Appartementen in Andalucia

De steden van Andalucia
Andalucia budget

De mooiste paradors van Andalucia